Slovenská politika ničí celú spoločnosť od vzniku republiky

17. mája 2017, Vladimír, Nezaradené

Krásny obraz, ako slovenská politika deštruuje spoločnosť, odráža slovenský šport.

Nebudem písať to, čo už bolo napísané a povedané stokrát. Nebudem plakať, ako sme zaspali dobu a hokej je na kolenách, a ten za to môže, a Cíger, a Kohút, a bojkot…..

Pozrime sa na to z poriadnej výšky. Od vzniku Slovenskej republiky naša spoločnosť zaznamenala veľký progres. Sme západnejší, liberálnejší, rozhľadenejší. Prišiel internet, prostredníctvom ktorého sa šíria informácie (užitočne/neužitočné, dobro/nenávisť, závislosť/flexibilita).

Ale tí naší politici, ako hrozne gazdujú. Ako ničia slovenský národ.

Od roku 1993 nemala táto spoločnosť politický vzor, ktorý by ju viedol vpred. Tunelovanie, kauzy, krádeže a dokonca pravdepodobne aj vraždy. To všetko šlo na úkor rozvoja krajiny. Do školstva, aby vyrastali intelegentné generácie. Do ekonomiky, aby sme mali úspešné podniky. A do športu, aby sme vychovali svetových športovcov.

Odniesol si to slovenský šport. Prvý bol mužský tenis. Po úžasných tenistoch neprišla nová generácia. Dllho-dlho nič. A zrazu arogantný Kližan, ktorého ego je oproti talentu o dosť väčšie. Potom si to odniesol ženský basketbal. Stavím sa, že veľa ľudí nenájdem,ktorí vymenujú viac ako tri slovenské reprezentantky. A to sme boli elita. Prišiel na rad hokej. Nemáme hokejistu, ktorý by sa aspoň náznakom kvalitatívne približoval elitným slovenským hokejistom zo zlatých časov. A čo nás čaká? Pripravte sa na úpadok slovenského futbalu. Hamšík a Škrteľ tu nebudú večne. To sú hviezdy-lídri, ale nemá ich kto nahradiť. Zatiaľ teda určite nie. Nehovoriac o tom, ako upadá slovenský futbal na dedinskej úrovni, odkiaľ títo chlapci v podstate prišli.

Všetky športy, ktoré padli na kolená, vzišli zo „socialistickej športovej prípravy“. Tí športovci, ktorých pripravovala novodobá slovenská spoločnosť so vzormi Mečiar, Dzurinda a Fico, sú prosím pekne Weiss, Kližan, homeopatička Cibuľková….