Založ si blog

Fico to dal na Sulíka a vytiahol grafy. Je to naozaj vážne!

Ani si nepamätám, kedy predseda strany Smer Robert Fico vytiahol grafy. Naozaj, bez srandy. To musí byť z jeho strany naozaj ťažké obdobie.

Nečudo. Určite čakal minimálne štyroch županov. To, že predstúpil až po niekoľkých dňoch pred novinárov, tiež o niečom svedčí. Bez ohľadu na jeho (tentokrát naozaj veľmi slabé) argumenty, ktorými akože všetkých schladil. A hlavne novinárov, ktorí opäť nie sú objektívni a píšu bludy.

Dnes ani dehonestácia pfujky-pfujky médií nemala taký silný dôraz, ako to býva na tlačovkách od premiéra zvykom. Ehm, no že sme protislovenské veď viete čo. Normálne ma to prekvapilo.

No a čo ma dostalo najviac: vždy sám sebou istý premiér, ktorý si dnes pomáhal grafmi, mal roztrasené ruky. Strach? Nervozita? Bol som v šoku. Rétor je náš premiér veľmi skvelý, asi najlepší, a to nie len spomedzi politikov. Ale tie ruky, tie roztrasené, rozklepané prsty, čo ukazovali na stĺpčeky (@špeciálne poďakovanie marketingovému mágovi Erikovi Tomášovi), ktoré nás akože presvedčili, že Smer voľby vlastne vyhral. Na druhú stranu, možno bola v salóniku zima, ja som tam, žiaľ, nebol. Alebo bol premiér len unavený. Alebo, alebo, alebo,….

Ešte by som na záver dodal, že aj napriek pekným grafom a sexy tabuľke Smer aj tak voľby nevyhral. A nepíšeme o tom len my, slovenské médiá, ale aj média v zahraničí. To len pre úplnosť.

Otázky o vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky, na ktoré musíme poznať odpoveď

01.03.2018

Prečo Jasaň ani Trošková ešte nepredstúpili pred novinárov, aby vysvetlili údajné prepojenia s talianskou mafiou? Kedy tak urobia? Prečo Robert Fico dodnes nevyhlásil štátny smútok? Prečo Tibor Gašpar arogantne ignoruje výzvu generálneho prokurátora neinformovať verejnosť? Prečo koaličné strany mlčia a prizerajú sa chaosu zo strany ich koaličného partnera? Prečo sa [...]

Zápas Barcelony s Realom Madrid bol rozhodcovskou fraškou

14.08.2017

Včerajšie El Clásico, teda minimálne druhý polčas, bol pre mňa ako milovníka futbalu naozaj veľmi silnou šálkou kávy. Futbalový sviatok, ktorý láka ku telke snáď každého fanúšika, bol veľmi ťažko stráviteľný určite pre mnohých. Považujem sa za skutočne nestranného fanúšika. A aj napriek tomu, že očakávam šou v podobe hereckých výkonov, strkaníc, [...]

Slovenská politika ničí celú spoločnosť od vzniku republiky

17.05.2017

Krásny obraz, ako slovenská politika deštruuje spoločnosť, odráža slovenský šport. Nebudem písať to, čo už bolo napísané a povedané stokrát. Nebudem plakať, ako sme zaspali dobu a hokej je na kolenách, a ten za to môže, a Cíger, a Kohút, a bojkot….. Pozrime sa na to z poriadnej výšky. Od vzniku Slovenskej republiky naša spoločnosť zaznamenala veľký progres. [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 32021x
Priemerná čítanosť článkov: 3202x

Autor blogu

Kategórie