Založ si blog

Slovenská politika ničí celú spoločnosť od vzniku republiky

Krásny obraz, ako slovenská politika deštruuje spoločnosť, odráža slovenský šport.

Nebudem písať to, čo už bolo napísané a povedané stokrát. Nebudem plakať, ako sme zaspali dobu a hokej je na kolenách, a ten za to môže, a Cíger, a Kohút, a bojkot…..

Pozrime sa na to z poriadnej výšky. Od vzniku Slovenskej republiky naša spoločnosť zaznamenala veľký progres. Sme západnejší, liberálnejší, rozhľadenejší. Prišiel internet, prostredníctvom ktorého sa šíria informácie (užitočne/neužitočné, dobro/nenávisť, závislosť/flexibilita).

Ale tí naší politici, ako hrozne gazdujú. Ako ničia slovenský národ.

Od roku 1993 nemala táto spoločnosť politický vzor, ktorý by ju viedol vpred. Tunelovanie, kauzy, krádeže a dokonca pravdepodobne aj vraždy. To všetko šlo na úkor rozvoja krajiny. Do školstva, aby vyrastali intelegentné generácie. Do ekonomiky, aby sme mali úspešné podniky. A do športu, aby sme vychovali svetových športovcov.

Odniesol si to slovenský šport. Prvý bol mužský tenis. Po úžasných tenistoch neprišla nová generácia. Dllho-dlho nič. A zrazu arogantný Kližan, ktorého ego je oproti talentu o dosť väčšie. Potom si to odniesol ženský basketbal. Stavím sa, že veľa ľudí nenájdem,ktorí vymenujú viac ako tri slovenské reprezentantky. A to sme boli elita. Prišiel na rad hokej. Nemáme hokejistu, ktorý by sa aspoň náznakom kvalitatívne približoval elitným slovenským hokejistom zo zlatých časov. A čo nás čaká? Pripravte sa na úpadok slovenského futbalu. Hamšík a Škrteľ tu nebudú večne. To sú hviezdy-lídri, ale nemá ich kto nahradiť. Zatiaľ teda určite nie. Nehovoriac o tom, ako upadá slovenský futbal na dedinskej úrovni, odkiaľ títo chlapci v podstate prišli.

Všetky športy, ktoré padli na kolená, vzišli zo „socialistickej športovej prípravy“. Tí športovci, ktorých pripravovala novodobá slovenská spoločnosť so vzormi Mečiar, Dzurinda a Fico, sú prosím pekne Weiss, Kližan, homeopatička Cibuľková….

Otázky o vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky, na ktoré musíme poznať odpoveď

01.03.2018

Prečo Jasaň ani Trošková ešte nepredstúpili pred novinárov, aby vysvetlili údajné prepojenia s talianskou mafiou? Kedy tak urobia? Prečo Robert Fico dodnes nevyhlásil štátny smútok? Prečo Tibor Gašpar arogantne ignoruje výzvu generálneho prokurátora neinformovať verejnosť? Prečo koaličné strany mlčia a prizerajú sa chaosu zo strany ich koaličného partnera? Prečo sa [...]

Fico to dal na Sulíka a vytiahol grafy. Je to naozaj vážne!

10.11.2017

Ani si nepamätám, kedy predseda strany Smer Robert Fico vytiahol grafy. Naozaj, bez srandy. To musí byť z jeho strany naozaj ťažké obdobie. Nečudo. Určite čakal minimálne štyroch županov. To, že predstúpil až po niekoľkých dňoch pred novinárov, tiež o niečom svedčí. Bez ohľadu na jeho (tentokrát naozaj veľmi slabé) argumenty, ktorými akože všetkých schladil. A [...]

Zápas Barcelony s Realom Madrid bol rozhodcovskou fraškou

14.08.2017

Včerajšie El Clásico, teda minimálne druhý polčas, bol pre mňa ako milovníka futbalu naozaj veľmi silnou šálkou kávy. Futbalový sviatok, ktorý láka ku telke snáď každého fanúšika, bol veľmi ťažko stráviteľný určite pre mnohých. Považujem sa za skutočne nestranného fanúšika. A aj napriek tomu, že očakávam šou v podobe hereckých výkonov, strkaníc, [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 32068x
Priemerná čítanosť článkov: 3207x

Autor blogu

Kategórie